Tiilikatto

Tiilikatot ovat kestäviä ja tyylikkäitä. Ne tarjoavat hyvän säänkestävyyden ja ovat pitkäikäisiä. Tiilien vaihtelevat värit ja tyylit mahdollistavat monipuolisen ulkonäön.
Sekä savi- että betonitiilet ovat vahvoja ja kestäviä materiaaleja. Ne tarjoavat hyvää lämpö- ja äänieristystä. Saattavat olla raskaampia, mutta oikein huollettuna niillä on pitkä käyttöikä.

Sammaleen Poisto

Sammaleen poisto tiilikatolta on tärkeää, sillä sammal voi aiheuttaa vaurioita kattomateriaaliin ja heikentää katon kestävyyttä. Sammalen poistaminen myös parantaa katon ulkonäköä ja vähentää kasvustojen leviämistä katon pinnalla. Sammaleen poisto harjaamalla ja puhallinta käyttämällä on hellävarainen tapa poistaa irtoroskat ja -sammaleet tiilikatolta.

Sammaleen poiston jälkeen tulee tarkistaa katon kunto ja ehkäistä kasvuston uudelleenkasvua erilaisin keinoin, kuten sammaleenesto käsittelyllä ja pesemällä katto .

Sammaleenesto käsittely

Tiilikaton pesun jälkeen kattotiilet tulee käsitellä sammaleenesto aineella. Sammaleenesto käsittelyssä aine imeytyy kattotiileen ja puhdistaa tehokkaasti mikrobikasvuston syvältä kattotiilen huokosista. Sammaleenesto aine estää sammaleen, levien, jäkälien ja muiden kasvustojen kasvua katon pinnalla. Sammaleenesto käsittely pidentää tiilikaton elinikää ja ehkäisee kalliita korjauksia. Sammaleenesto aine on tehokas sammalkasvustoa, jäkälää ja hometta vastaan.

Sammaleenesto aineen käyttö tiilikatolla on hyödyllistä, kun halutaan estää kasvustojen kasvua ja pidentää katon elinikää. On tärkeää käyttää oikeanlaista torjunta-ainetta, käsitellä katto varovaisesti ja huolehtia turvallisuudesta. Sammaleenesto käsittely myös varmistaa kattopintojen puhtauden jatkokäsittelyä varten.

Tiilikaton Pesu

Tiilikaton pesu on tärkeä osa katon huoltoa ja ylläpitoa. Puhdas katto suojaa taloa ja sen rakenteita paremmin. Tiilikaton pesu kannattaa tehdä aika ajoin, jotta katto säilyy hyvässä kunnossa ja sen käyttöikä pitenee. Tiilikatto pestään sammaleesta, levästä, lialta ja muilta epäpuhtauksilta, jotka kerääntyvät katon pintaan.

Tiilikaton pesu kannattaa suorittaa ammattilaisen toimesta. Tiilikaton pesuun tarvitaan ammattitason varusteet ja välineet katon puhdistamiseksi turvallisesti ja tehokkaasti. Ennen pesua tulee tarkistaa, että katto ei vuoda tai ole muuten vaurioitunut, jotta pesu voidaan suorittaa vauriottomatta katon rakenteita.

Pesuaineen valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. On tärkeää käyttää vain pesuaineita, jotka sopivat varmasti nimenomaiselle tiilikatolle.

Tiilikaton kylläste pinnoitus

Kyllästepinnoitus käsittely on prosessi, jossa tiikaton pintaan levitetään kyllästysaine. Väritön nanopohjainen kylläste aine suojaa tiilen pintaa vedeltä, kosteudelta, lioilta ja muilta epäpuhtauksilta. Kyllästepinnoitus antaa itsepuhdistavia ominaisuuksia ja tekee myös pinnasta helpommin puhdistettavan ja kestävämmän.

Tiilenpinta puhdistetaan pesemällä ensin huolellisesti ja katolle levitetään sammaleenestoaine. Tämän jälkeen kyllästysaine levitetään kertalevityksenä tasaisesti kattotiilenpinnalle.

Kyllästepinnoituksella on monia etuja, se tekee tiilikatosta kestävämmän ja suojaa kattopintoja korroosiolta, pakkausrapautumalta ja estää kalkkihärmän muodostumista. Kyllästeaine imeytyy kattotiilen huokosiin ja lukittuu kemiallisesti estäen sammalen, levän ja jäkälän uusiutumista. Kyllästetty tiilikatto säilyttää ominaisuutensa jopa 10–15 vuotta ja tekee tiilikatosta paremman näköisen.

Pyydä Tarjous Tiilikatosta