Katon Pesut ja Puhdistukset

Kattopesut ja puhdistukset ovat tärkeitä katon ylläpidossa. Ne poistavat likaa, sammaleita ja muita kasvustoja, parantaen katon ilmeitä ja ennalta ehkäistäen vaurioita. 

Katon Pinnoitukset ja Maalaukset

Kattojen pinnoitukset ja maalaukset tarjoavat suojaa sääolosuhteilta ja parantavat katon kestävyyttä. Ne antavat myös kattolle uuden ilmeen. 

Katon Korjaukset ja Huollot

Kattokorjaukset ovat tarpeellisia vaurioiden kuten vuotojen, repeämien tai muiden ongelmien korjaamiseksi. Nopea toiminta voi estää vaurioiden leviämisen. 

Kattohuollot sisältävät tarkastukset ja ennaltaehkäisevät toimenpiteet. Säännölliset huollot voivat pidentää katon käyttöikää ja havaita ongelmat varhaisessa vaiheessa.

Kattohuolto sopimuksella voit varmistua että katto pysyy kunnossa ja mahdolliset vauriot huomataan hyvissä ajoin, jottei vauriot pääse kasvamaan ja rikkomaan kattorakenteita. Samalla ehkäiset suuria kattoremonttikustannuksia ja pidennät katon käyttöikää kun katto huolletaan ja tarkastetaan kerran tai kaksi vuodessa. Yleensä katto huolto ja tarkastus kannattaa ajoittaa kevääseen ja syksyyn.

Näitä kattotöitä suositellaan osana säännöllistä katonhoitoa ja ylläpitoa, jotta katto pysyy hyvässä kunnossa ja säilyttää ulkonäkönsä. On tärkeää soveltaa oikeita kattotöitä ja aineita katon materiaalin ja sen kunnon mukaan.

Pyydä Tarjous