Huopakatto

Huopakatto on joustava materiaali ja hiljainen sateella. Se tarjoaa oikein ja säännöllisesti huollettuna hyvän vesitiiviyden. Huopa voi olla rullamuodossa tai asennettuna paloina. 

Sammaleen Poisto

Sammaleen poisto huopa- ja palahuopakatolta on tärkeää, sillä sammal voi aiheuttaa vaurioita kattomateriaaliin ja heikentää katon kestävyyttä. Sammalen poistaminen myös parantaa katon ulkonäköä ja vähentää kasvustojen leviämistä katon pinnalla. Sammaleen poisto harjaamalla ja puhallinta käyttämällä on hellävarainen tapa poistaa irtoroskat ja -sammaleet huopakatoilta vahingoittamatta huovan pintaa.

Sammaleen poiston jälkeen tulee tarkistaa katon kunto ja huovan saumat sekä ehkäistä kasvuston uudelleenkasvua erilaisin keinoin, kuten sammaleenesto käsittelyllä.

Sammaleenesto Käsittely

Huopakaton puhdistuksen jälkeen huopa tulee käsitellä sammaleenesto aineella. Sammaleenesto käsittelyssä aine vaikuttaa huovan pinnassa ja saumoissa joista puhdistaa tehokkaasti mikrobikasvuston. Sammaleenesto aine estää sammaleen, levien, jäkälien ja muiden kasvustojen kasvua katon pinnalla. Sammaleenesto käsittely pidentää huopakaton elinikää ja ehkäisee kalliita korjauksia. Sammaleenesto aine on tehokas sammalkasvustoa, jäkälää ja hometta vastaan.

Sammaleenesto aineen käyttö huopakatolla on hyödyllistä, kun halutaan estää kasvustojen kasvua ja pidentää katon elinikää. On tärkeää käyttää oikeanlaista torjunta-ainetta, käsitellä katto varovaisesti ja huolehtia turvallisuudesta.

Pyydä Tarjous Huopakatosta