Peltikatto

Peltikatot ovat kevyitä ja kestäviä. Ne tarjoavat erinomaisen säänkestävyyden ja kestävät hyvin korroosiota. Pelti on yleinen valinta monissa ilmasto-olosuhteissa. Peltikatto voi tarjota modernin ilmeen ja on erinomainen kestävyys pitkällä aikavälillä.

Peltikaton Pesu

Peltikaton pesu on tärkeä osa katon huoltotoimenpiteitä, joka auttaa pitämään katon hyvässä kunnossa ja pidentämään sen elinikää. Peltikaton pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta se pysyy hyvässä kunnossa ja kestää pitkään. Säännöllinen pesu myös estää lian ja sammaleen kasvun katon pinnalla.

Peltikaton pesun tarkoituksena on poistaa likaa, pölyä, sammalta ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat vahingoittaa katon pintaa. Pesu myös parantaa katon ulkonäköä ja estää mahdollisten korjausten tarvetta. Peltikatto vaatii erityistä huolenpitoa, sillä sen pinta on alttiina erilaisille sääolosuhteille ja ilmansaasteille. Peltikaton pesu tulee suorittaa ammattilaisten toimesta turvallisesti ja jotta katto ei vahingoitu pesun aikana.

Ennen pesua on tärkeää valmistella katto. Kaikki irtolika ja roskat tulee poistaa katon pinnalta. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi harjaamalla tai puhaltamalla katto puhtaaksi. Katon kunto tulee myös tarkistaa huolellisesti ja korjata mahdolliset vauriot ennen pesua.

On tärkeää käyttää pesuaineita, jotka ovat suunniteltu erityisesti peltikatoille, jottei vahingoiteta katon maalipintaa.

Pyydä Tarjous Peltikatosta